Opinie

7,9
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,0
Komfort
7,0
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
7,1
Personel
8,4
Stosunek jakości do ceny
7,8

Opinie

    DŻAFAR
    pl

    Ocena

    10
    9 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Monika
    pl

    Ocena

    8,3
    3 marca 2018
    Lokalizacja
    Marek
    gb

    Ocena

    10
    13 sierpnia 2017

    Bylo swietnie...wrocilem wypoczety i zrelaksowany - dziekuje

    Brak klimatyzacji w moim pokoju...
    Lokalizacja Hotelu - bliskosc do plazy i promenady nadmorskiej..... Latwosc dokonania zakupow, Bardzo mila , fachowa , pomocna obsluga w recepcji...
    Anna
    pl

    Ocena

    8,8
    11 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    10
    10 czerwca 2017

    Doskonałe miejsce na wypoczynek.

    Bardzo przyjazny personel. Obiekt doskonale położony 30 m. od oceanu. W pobliżu mnóstwo barów i restauracji. Pokoje codziennie sprzątane i bardzo czyste. Brak internetu w pokoju nie stanowił dla nas problemu bo pojechaliśmy wypoczywać. Nie mam żadnych negatywnych uwag.
    pl

    Ocena

    7,1
    23 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    PIOTR
    pl

    Ocena

    8,8
    19 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    jmilkiewicz
    pl

    Ocena

    7,9
    10 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    de

    Ocena

    7,9
    22 marca 2017

    Wakacje Gran Canaria

    Największym minusem to płatny internet... oraz brak pościeli ( spaliśmy pod kocem )
    Apartamenty położone w samym centrum Las Palmas, do plazy zaledwie minuta pieszo. Obok sklepy oraz bary! Świetna obsługa która była pomocna o każdej porze dnia i nocy!
    Robert
    es

    Ocena

    6,2
    12 marca 2017

    Can't be better.... but!

    Walka z otwierającymi się drzwiami w kabinie prysznicowej i odlatującym prysznicem! I'm fighting with the ever-opening door I shower cabin and whit flying showerhead
    Blisko plaży Las Canteras i centrum miasta. W okolicznych barach można dobrze zjeść i napić się 😜
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    8,3
    2 stycznia 2017
    bardzo dobra lokalizacja, blisko plaży i supermarketu,pomocny personel, apartament przyjemny i czysty, polacam
    Robert
    pl

    Ocena

    8,8
    13 listopada 2016

    Tinoca POLECAM

    Bardzo dobra lokalizacja. Plaża pod nosem. Aneks kuchenny w pokoju bardzo przydatny.
    Adrian
    pl

    Ocena

    8,8
    23 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    lukasz
    pl

    Ocena

    7,5
    26 kwietnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.